Irak Güvenlik Güçleri Ramadi’de 23 IŞİD Teröristini Öldürdü…

  • 24 Şubat 2015
  • 1.114 kez görüntülendi.
Irak Güvenlik Güçleri Ramadi’de 23 IŞİD Teröristini Öldürdü…

Irak polis güçlerinin Ramadi kenti ortalarındaki hükümet binasına sızmaya çalıştıkları sırada teröristlerin kullandıkları tüneli patlatmaları sonucunda 23 IŞİD teröristi öldü.

Somariye News Anbar İli Polis kaynağından naklen, yerel polis güçlerinden bir gücün dün gece geç saatlerde, IŞİD terör örgütünün Ramadi kenti ortalarındaki hükümet binasına sızmak için kullanacakları ve el Hovz bölgesinde kazıdıkları tünele vardıklarını belirtti.

Kaynak, polis güçlerinin şiddetli patlama etkisine sahip düzenekleri 700 m uzunluğundaki tünel dahiline yerleştirdiklerini, onlarca örgüt elemanının tünel dahilinde olmalarıyla birlikte patlatıldığını bunun sonucunda 23 teröristin öldüğünü diğer bazılarının ise yaralandıklarını söyledi.

Kaynak, Irak güçlerinin hükümet binasını ellerinde bulundurduklarını terör örgütünün saldırıları önünde de bir koruma duvarının bulunduğunu ifade etti.

IŞİD terör örgütü Ramadi kenti ortalarındaki hükümet binasını ele geçirmeye çalıştığı ancak güvenlik ve aşiret birimlerinin söz konusu saldırıları çökerttiği örgüt saflarında da ağır kayıplara neden oldukları belirtiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.