Cihangiri, Ruhani lehine cumhurbaşkanlık seçimlerinden çekildi

  • 16 Mayıs 2017
  • 1.084 kez görüntülendi.
Cihangiri, Ruhani lehine cumhurbaşkanlık seçimlerinden çekildi

12. dönem Cumhurbaşkanlık adaylarından İshak Cihangiri bugün yaptığı açıklamada, rekabetten, diğer aday Hasan Ruhani lehine çekildiğini ilan etti.

İRİB’in bildirdiğine göre Cihangiri’nin yayınladığı bildiride, ” İran, cumhurbaşkanlık ve Kent ve Köy İslami şuralar gibi iki önemli seçimin eşiğinde. Ulusal konular, fırsatlar ve uluslararası sorunların dikkate alındığında bu seçimlerin özel önem ve hassasiyeti, kapsamlı katılımın zaruretini kaçınılmaz hale getiriyor; adaylıktan çekilmemi ilan ederek, tüm imkanlarımı Hasan Ruhani’ye ve onun gelecekteki programlarının ilerlemesine adıyorum” denildi.

Cihangiri kendine destek verenlerin seçimlere etkili bir şekilde katılarak, daha güçlü bir şekilde büyük işleri ilerlettirmek isteyen cumhurbaşkanı ve onun hükümetine yardımcı olmalarını istedi.

Dün de bir diğer aday Muhammed Bagır Galibaf da rekabetten çekilerek yayınladığı bildiride kendine destek verenlerden, bundan böyle diğer cumhurbaşkanılığ adayı İbrahim Reisi’nin kazanması için destek istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.