Lübnan’daki Aynu’l-Hulve Mülteci Kampı’nda olaylar çıktı: 2 kişi hayatını kaybetti

  • 29 Temmuz 2015
  • 1.296 kez görüntülendi.
Lübnan’daki Aynu’l-Hulve Mülteci Kampı’nda olaylar çıktı: 2 kişi hayatını kaybetti

Lübnan’daki Aynu’l-Hulve Mülteci Kampı’nda dün (28 Temmuz Salı) akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı olayda iki kişi hayatını kaybetti ve beş kişi de yaralandı.

Kamp sakinlerinin çatışmaların alevlenmesi endişesiyle Tamir Aynu’l-Hulve bölgesine ve Sayda kentine göç etmeye başladığı ifade edildi.

Kamptaki El-Cumeyze bölgesinde kurulan pusuda Cundu’ş-Şam üyesi Muhammed Ömer ve amcasının oğlu Mahmud’un hedef alındığı, yaralıların kamptaki hastanelere kaldırıldıkları bildirildi.

Bu olaydan kısa süre sonra Fetih Hareketi üyesi Talal El-Mıkdah’ın maskeli kişilerin silahlı saldırısına uğradığı ve yaralı olarak kaldırıldığı Sayda’daki hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Kampta yoğun şekilde ateş açıldığı ve Diyab El-Muhammed isimli Filistinli mültecinin yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ifade edildi.

Kampta yaşanan gerginliğin kamp sakinlerine yansıdığı ve özellikle Fetih liderlerinden Talal Belavine’nin öldürülmesinin ardından kamp sakinlerinin kampı terk etmeye başladığı kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.