ABD, Münafıklar, Barzani Ve Suudi Arabistan Temsilcileri İran İçin Toplandılar

  • 13 Ocak 2018
  • 977 kez görüntülendi.
ABD, Münafıklar, Barzani Ve Suudi Arabistan Temsilcileri İran İçin Toplandılar

İran İslam Cumhuriyeti Nizam Teşhisini Belirleme Konseyi Enformasyon Merkezi bir açıklama yaparak; ABD, Münafıklar, Barzani Ve Suudi Arabistan Temsilcilerinin katılımıyla İran aleyhinde düzenlenen ortak toplantının ayrıntılarını paylaştı.

Açıklamada; devrim karşıtı bazı medya organlarının sahte ve gerçek dışı haberler yayınlayıp, tahminlerde bulunduğuna işaretle, kamuoyunun aydınlatılması için şunlar ifade edildi:

1 – Nizam Maslahatını Teşhis Konseyi Başkanı Ayetullah Haşimi Şahrudi’nin doktor ekibinin vurgusu üzerine kendisi istekli olmamasına rağmen Almanya’daki bir hastanede yatırıldı ve tedavi sürecinin bitmesinin ardından İran’a döndü ve Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi ve diğer konumlarda halka ve İslam İnkılabına hizmetine devam edecek.

2 – Son sıralarda bir haber sitesinde, “Nizam Maslahatını Teşhis Konseyi üyeleri arasında ülkedeki son kargaşalar konusunda görüş ayrılığı var” veya “Konsey Sekreteri, Ulusal Güvenlik Konseyi’nin raporunu okumuştur” iddiasına yer verildi ki Nizam Maslahatını Teşhis Konseyi bu iddiaları tekzip ediyor.

3 – Nizam Maslahatını Teşhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai’nin kargaşaların arakasındakilerini ifşa etmesinin ardından devrim karşıtı medya, Rızai’nin sözlerini ters yüz edip, kamuoyunu yanıltmaya çalıştı!

Kuşkusuz önceden planlanmış bu tür iddiaların kargaşaları komuta eden odanın psikolojik harbi misyonunun bir parçasını teşkil ediyor.

Açıklamanın devamında: İran’daki son kargaşa ve isyanları komuta eden ve planlayan masanın üyeleri şu şekilde bildirildi:

-CIA’daki İran karşıtı harekatlar ve casusluk faaliyetleri yöneticisi Michal Anderea

-Suudi Arabistan Temsilcisi

-İsrail temsilciliğini yapan Barzaniler’den biri

-Terör örgütü Münafıklar Tesilcisi ve Irak’ın idam edilmiş diktatörü Saddam’ın kaynı

Nizam Maslahatını Teşhis Konseyi Enformasyon Merkezi’nin açıklamasında, İran’daki son kargaşaların çekirdeğinin Suudi Arabistan, ABD, Münafılar ve Baasçılardan olduğunu vurgulandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.