Ali Şemhani: Düşmanın İran halkı aleyhindeki algı savaşı yenilgiye uğruyor

  • 08 Şubat 2020
  • 919 kez görüntülendi.
Ali Şemhani: Düşmanın İran halkı aleyhindeki algı savaşı yenilgiye uğruyor

İran Milli Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, düşmanın İran halkı aleyhindeki en büyük tehdidinin algı savaşı olduğunu belirterek, ‘Ama Allah’ın izniyle düşmanın algı savaşı yenilgiye uğruyor’ dedi.

Ali Şemhani, düşmanların Arab, İbrani ve Batı üçlüsünün bu savaşının geçmişte olduğu gibi yenilgiye uğratılmakta olduğunu belirterek, düşmanın tehditlerini abartmanın çok büyük bir yanlışlık olduğunu kaydetti ve ABD tarafından İran’a yönelik tehditlerin bu zamana kadar sayısız kez yenilgiye uğratıldığını kaydetti ve ”Amerika’nın İran halkının birlik ve beraberliğini ortadan kaldırmak için sürdürmekte olduğu bilim, iktisadi ve diğer alanlardaki savaşının yenilgiye uğradığını’ söyledi.

İranlı yetkili, Irak’ın devrik diktatörü Saddam’ın İran’a karşı 8 yıllık bir savaşı dayattığını ama sonunda yenilgiye uğradığını hatırlatarak, ‘İran halkının birliği ve İran ordusunun hazırlıklı oluşu her zaman düşman için yenilgi ve hezimete uğramaktır’ dedi.

Ali Şemhani, sosyal paylaşım siteleri ve medya alanında düşmanların saldırılarına da temasla, bunu şimdiki dönemin cinayeti olarak niteledi ve bu savaşı, ‘düşmanların milletleri esir almak için bir taktiğidir’ diye niteledi.

İran halkının dini, medeniyet, inkılabçı ve siyasi uyanıklılığına temas eden Ali Şemhani, bu unsurların düşmanları yenilgiye uğratmada ve İran İslam inkılabının yolunu sürdürmede son derece etkili olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.