Avrupalılar İran Deniz Kuvvetleri’yle işbirliği yapmaya istekli

  • 18 Ekim 2017
  • 1.434 kez görüntülendi.
Avrupalılar İran Deniz Kuvvetleri’yle işbirliği yapmaya istekli

İtalya’nın Venedik kentinde düzenlenen 11’inci Bölgesel Denizcilik Konferansı’na katılan İran Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Habibullah Seyyari, mevkidaşlarıyıla temaslarını sürdürüyor. Akşam yemeğinde Bulgar mevkidaşı ile görüşen Tuğamiral Seyyari, iki ülkenin deniz kuvvetlerinin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini konuştu. Daha sonra Tuğamiral Seyyari, Yunan mevkidaşı ile bir araya gelerek ikili ilişkileri görüştü.

Askeri yetkililerin onuruna verilen akşam yemeğine katılan Tuğamiral Seyyari, Güney Afrikalı mevkidaşı ile bir araya geldi. Güney Afrika Deniz Kuvvetleri Komutanı bu görüşmede, yakın gelecekte 6’ncısı Tahran’da düzenlenecek “Hint Okyanusu Deniz Kuvvetleri Komutanları Toplantısı”na katılacağını duyurdu.

Hırvatistan Deniz Kuvvetleri Komutanı ile de görüşen Tuğamiral Seyyari, iki ülke arasındaki karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesinin büyük önem taşıdığına dikkati çekti.

Arjantin Deniz Kuvvetleri Komutanı da Tuğamiral Seyyari ile yaptığı görüşmesinde, “İran ile Arjantin arasındaki coğrafi mesafenin yüksek olmasına rağmen, denizin bu mesafeyi ortadan kaldıracağına inanıyorum” dedi.

Bunlara ilave olarak Tuğamiral Seyyari, Venedik kentinde Cezayirli ve Portekizli mevkidaşı da dahil Rusya ve İspanya Deniz Kuvvetleri Komutan Vekili ile de görüşme yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Selamun aleyküm yazımı tamamlıyorum artık yazmaya utanmaktayım herkes kendi rotasında elbet. Rota demişken denizler imparatoru dizisi Kore yine yaşanmış tarih azim aşıayıcı ve siyasi hatalar olsada boyun eğmemeye örnek bir dizi. Şimdi bir meşale için bile evvela kıvılcım gerek biz ölsekde yarın bilinmez belki bir yerde meşaleyle bile olsa aydınlığa katkımız olur yoksa kimseye hiçbir şeyde minnetimiz yoktur eyvallahımız da olmaz. Demiştim ya zanların sebep olduğu kötü durum tarih vs. Şimdi tapınakçıların, illüminati, mason, gül haçlılar, sion tarikatı vs adlarla bilinen günümüzdede yaşadığı anlaşılan ve aydınlar olarak geçinen Hz. İsa gerçekleri sandıkları zanları yürüten bir örgüt ve kutsal kase olayı ve kaybolan sengreal belgeleri vs. Şimdi öyle analiz ettim ki Davinci gibi zeki ama aptal tarikat üyeleri Newton da dahil içinde olan birçok tanınmış isim çizdikleri toplaları ve bunlar üzerindende yazılan tarih ve yorumlar. İsa aleyhi selam pekala evli olması mümkün ve otorite için kilise iki soylu insanın evliliğinden soy bağını engellemeye çalışmış ve havarilerin vasisi Şemun aleyhi selam dahil Hz. İsa aleyhi selam hayattayken yazdıkları gerçek incil belge doküman kayıtların yakılmak istenmesi de pekala mantıklı ki tarihte örnekleri çokça görülmekte. Şimdi bu tarikat üyelerinin yada tarikatın bir lahit ve belgeleri korumak dışında yaptığı büyük hata o ki Hz. İsa aleyhi selam dönemine dair zanlarını tarih olarak aksetmeleri. Mesela haşa Hz. İsa ve havarilerin içki içmesi gibi günahsız kılınmış bir peygambere atılan iftira tabi onların yanlış yorumlarından kaynaklı durum var ve bunun gibi kadın rahminin kutsallığı doğru sonuç lakin onlar şeytanın aradığı yada yaptığı şeyi yaparak temizlik ile oluşan kutsallığı afedersiniz seks kutsallığı gibi şeytanın istediği zıt sonucu doğru kabullenmiş ve kutsal metinleri koruma yanında Vatikan gibi İsa aleyhi selam hayatı gerçeği ve olayları kendi zanlarına göre şekillendirmiş ve doğru kabul ederek aslında şeytanın istediği düzeni kabullenmiş ler ki illüminati nin çizgi film, reklam, etiket ve filmlerdeki seks propagandasının asıl sebebini açıklıyor.Klise yle çatışmalarının mantığı burda yatıyor olabilir. Sapgınlığı inançlarının gerçeği sanarak yaşamaları batıl olduklarını gösteriyor. Bu örgüt yok edilecek ve eğer bu belgeler varsa nerede gömülüysede Allah’ın izni, yardımı, rızadı ile gün yüzüne çıkarılacaktır. Espri yaptım diye beni hafif sanmayın Allah katında ne kadar değerliyseniz size o kadar değer veririm gerisi çer çöp benim için. Esenlik ile hoşçakalın kusura bakmayın bazı noktalar için ve Allah’a emanet. Salavat ala Muhammed ve a-li Muhammed ve accil ferecehum!:)

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.