Bedran, Filistinli Gençlerin Gerçekleştirdikleri Eylemleri Övdü

  • 16 Şubat 2016
  • 739 kez görüntülendi.
Bedran, Filistinli Gençlerin Gerçekleştirdikleri Eylemleri Övdü

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Husam Bedran, Filistinli iki gencin önceki gün gerçekleştirdikleri eyleme övgüde bulunarak, eylemin işgal güçlerinin cinayetlerine Filistin halkının doğal bir tepkisi olduğunu söyledi.

Bedran, dün (15 Şubat Pazartesi) konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, ellerindeki kıt imkânlara rağmen kahramanca eylemler gerçekleştirdikten sonra şehit olan beş gence övgüde bulunarak, Filistinli gençleri işgalci düşmana daha acı verecek eylem metotları geliştirmeye davet etti.

Eylemlerin devam etmesinin intifadanın hedeflerini gerçekleştirme yolunda doğru yönde ilerlediğinin göstergesi olduğunu belirten Bedran, kim olursa olsun Filistinli gençleri işgalcilerin cinayetlerine karşılık vermekten alıkoyamayacağını bildirdi.

Filistinli gençlerin işgalcilerin cinayetlerine nasıl misillemede bulunacaklarını bildiklerini kaydeden Bedran, eylemcilerin ikamet ettikleri köylerin ve beldelerin kuşatılmasının da daha önce başarısızlığı ispat edilen topluca cezalandırma yöntemi olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.