Büyük Şeytandan; İşgal Rejimine 800 Milyon Dolar Yıllık Ek Askerî Yardım

  • 28 Şubat 2016
  • 815 kez görüntülendi.
Büyük Şeytandan; İşgal Rejimine 800 Milyon Dolar Yıllık Ek Askerî Yardım

Siyonist işgalcilere ait Israel Hayom adlı gazetenin yayınladığı bir habere göre, ABD yönetimi işgal yönetimine, bu yardımların artırılması için Amerikan Kongresi’ne başvuruda bulunmaması şartıyla yıllık askerî yardımlarına ek olarak 800 milyon dolar daha yardımda bulunmayı kabul etti.

Siyonist işgalcilere ait Israel Hayom isimli gazetenin bugün (28 Şubat Pazar) yayınladığı haberde, ABD’nin işgal rejimine vereceği bu ek yardımla yıllık askerî yardım miktarı dört milyar dolara ulaşmış olacak. Haberde bu bilgilerin işgal rejiminin ordu radyosunun haber sitesinde de yer aldığı dile getirildi.

Haberde verilen bilgilere göre, ABD’nin nükleer enerji konusunda İran’la anlaşmasına karşılık işgal rejimi kendi güvenliğinin artırılması amacıyla kendisine yapılacak yıllık askerî yardım miktarının 4,5 milyar dolara çıkarılmasını talep etmişti.

Siyonistlere ait haber kaynaklarında yayınlanan haberlerde son dönemdeki gelişmeler sebebiyle ABD’nin işgal rejimine 2018’den itibaren yapacağı askerî yardımlar konusunda bazı önemli boşluklar oluştuğunun iddia edildiği belirtildi.

Siyonist işgal rejimi, ABD’den yardım alan 150 devlet arasında en fazla yardım alan yönetim statüsünde yer alıyor. İşgal rejimine yapılan yardımların önemli bir kısmını da askerî yardımlar oluşturuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.