Cihangiri: İran uluslararası anlaşmalara bağlıdır

  • 07 Şubat 2017
  • 1.036 kez görüntülendi.
Cihangiri: İran uluslararası anlaşmalara bağlıdır

İslami İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı, İran İslam Cumhuriyetinin uluslararası anlaşmalara bağlı kalmanın yanı sıra, kendi haklarından da geri dönmeyeceğini bildirdi.

Dün İran’ın Güney batısında yer alan Huzistan eyaletinde Karun petro kimya tesisinin açılışında konuşan cumhurbaşkanı birinci yardımcısı İshak Cihangiri, İslam İnkılabı zafer yıl dönümü dolayısıyla tebriklerini bildirerek, İran’ın düşmanın tehditlerinden korkmadığı gibi, onların gülümsemelerine de iyimser olmadığını bildirdi.

Batılıların bölgenin güvenliğini yok etmek için yoğun bir çaba içinde olduklarını ama tüm bunlara rağmen İran’ın en güvenli ve istikrarlı ülke olduğunu belirten Cihangiri, teröristlerin bölgedeki son yenilgilerine temasla onların batılı ve arap destekçilerinin İran’a karşı karalama kampanyası sürdürdüklerini ve İran’ı terörizme destek vermekle suçladıklarını , teröristlerin batılı destekçilerinin bu gibi iddialarla İran İslam Cumhuriyetinin kazanımlarını dikkatlerden uzak tutmaya çalıştıklarını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.