Direniş grupları: Siyonist İsrail planı olan güvenlik karşılığı ekonomi planını kabul etmiyoruz

  • 19 Eylül 2021
  • 695 kez görüntülendi.
Direniş grupları: Siyonist İsrail planı olan güvenlik karşılığı ekonomi planını kabul etmiyoruz

Filistin direniş güçleri, Siyonist rejime baskının sürmesi gerektiğine işaretle, Siyonist bir plan olan “güvenlik karşılığı ekonomi” politikasının yürürlüğe girmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

Filistin direniş grupları yaptığı açıklamada, siyonist rejim dışişleri bakanının “güvenlik karşılığı ekonomi” isimli planın bu gruplar için hiçbir önemi olmadığını kaydetti.

Bu bağlamda yapılan açıklamada bu plandan amacın direniş grupları silahsızlandırmak veya Filistin meselesi ilkelerini bazı ekonomik konular ve mili meselelere endekslemek olduğu ifade edildi.

Bu arada, Siyonist işgal güçleri bugün  sabah Gazze sınırında, sınır tellerinden içeri sızmaya çalıştıkları iddiasıyla üç Filistinliyi tutukladı.

İşgal güçleri adına açıklama yapan bir kişi, Gazze tarafından bölge çevresindeki yahudi yerleşim merkezlerine sızmaya çalışan 3 Filistinlinin tutuklandığını ve sorgulama merkezine götürüldüğünü duyurdu.

Haberi yayınlayan medya organları sızma girişimi şüphesinin ne gibi gerekçelere dayandığı ve sızmaya çalıştıkları iddia edilen gençlere ne şekilde davranıldığı hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.