Dünya Kudüs Günü; Filistin milletinin ülküsünün simgesi

  • 06 Mayıs 2021
  • 889 kez görüntülendi.
Dünya Kudüs Günü; Filistin milletinin ülküsünün simgesi

Nizamın maslahatını belirleme kurumu Başkanı Ayetullah Sadık Amoli Laricani, Kudüs günü, Filistin milletinin ülküsünün mazharı olduğunu belirtti.

Kudüs günü, Filistin milletinin ülküsünün mazharı olduğunu belirten Nizamın maslahatını belirleme kurumu Başkanı Ayetullah Sadık Amoli Laricani, Kudüs ülküsü ve Müslüman milletlerin Filistin’i zalim işgalcilerin pençesinden kurtarma ülküsü, asla unutulmayacağını vurguladı.

Amoli Laricani, Kudüs günü Filistin milletinin mazlumiyeti ve ülkülerinin mazharı olduğunu, bu insanlar zalim işgalcilerin zulmü yüzünden kendi topraklarından avare olduklarını kaydetti.

Nizamın maslahatını belirleme kurumu Başkanı Ayetullah Sadık Amoli Laricani, Filistin milletine reva görülen bunca zulüm ve cefanın ardında küresel küfür yer aldığını belirterek şöyle ekledi:

Kudüs’ün zalimlerin ve işgalcilerin pençesinden kurtuluşu ilahi fazl ve Müslüman milletlerin iradesi ile gerçekleşecektir.

Bilindiği üzere, mübarek Ramazan ayının son Cuma günü İmam Humeyni -ks- tarafından Dünya Kudüs Günü olarak adlandırılmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.