El-Mısri: İşgal Rejiminin Esir Askerler Hakkında Bilgi Edinme Girişimleri Boşuna

  • 20 Şubat 2017
  • 1.030 kez görüntülendi.
El-Mısri: İşgal Rejiminin Esir Askerler Hakkında Bilgi Edinme Girişimleri Boşuna

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Milletvekili Müşir El-Mısri, işgal rejiminin esir işgal askerleri hakkında bilgi almak için yaptığı girişimlerin hiçbir yararı olmayacağını söyledi.
El-Mısri, İzzeddin El-Kassam Tugaylarının esir işgal askerleri dosyasını hikmetli ve deneyimli bir şekilde idare ettiğini bildirdi.
Han Yunus’un doğusundaki Beni Süheyla beldesinde El-Kassam Tugayları üyesi şehit Ahmed Esad El-Bureym için dün akşam (19 Şubat Pazar) düzenlenen anma etkinliğine katılan El-Mısri, El-Kassam Tugaylarının stratejik zekasının düşmana karşı korku ve caydırıcılık dengesi oluşturduğunu ifade etti.
Ateşkesin El-Kassam Tugaylarının lügatında tembellik anlamına gelmediğini kaydeden El-Mısri, on binlerce mücahidin toprağın altında ve üstünde, karada ve denizde olası bir savaşa hazırlandığını belirtti.
Savaşa hazırlık faaliyetleri sırasında şehit olan mücahitlerin sessizce çalıştıklarını ve sessizce göç edip gittiklerini söyleyen El-Mısri, şehitlerin yer altında kazdıkları tünellerle tarih yazdıklarına dikkat çekti.
Gazze’nin hiçbir şekilde Siyonistlerin tehditlerine boyun eğmeyeceğini vurgulayan El-Mısri, havaalanı ve limanın Gazze Şeridi’nin hakkı olduğunu dile getirdi.
Milletvekili El-Mısri, Gazze Şeridi’nin küçük coğrafyasıyla çok şey yaptığını ve tünellerin Filistin halkının ve işgal zindanlarında tutulan esirlerin ümidi haline geldiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.