Emir Abdullahiyan, General Süleymani’nin Yaralandığı İddialarını Yalanladı…

  • 16 Ocak 2015
  • 896 kez görüntülendi.
Emir Abdullahiyan, General Süleymani’nin Yaralandığı İddialarını Yalanladı…

İran Dışişleri bakanı yardımcısı bazı yabancı basın yayın organları tarafından General Hacı Kasım Süleymani’nin yaralandığına dair ortaya atılan iddiaları yalanlayarak şöyle dedi: General Kasım Süleymani şu an İran’da ve sağlık durumu da çok iyidir.

Hüseyin Emir Abdullahiyan bu açıklamasını geçtiğimiz yıl Yemen’de şehit olan İranlı diplomat Ebu’l Kasım Esedi’nin şehadetinin yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programda yaptı.

İran İslam İnkılabı dışişleri bakanının Arap ve Afrika ülkeleri yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan bazı batılı yayın organları tarafından Kasım Süleymani’nin Samerra’da yaralandığına dair ortaya atılan iddialar hakkındaki açıklamasının devamında şunları söyledi: General Kasım Süleymani şu an İran’da ve sağlık durumu da çok iyidir. İran İslam İnkılabı bütün gücüyle terörizmle mücadele etmekte ve terörizm tehdidi altında bulunan ülkelere de yardım etmeye devam edecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.