Esad: Terörizmin Suriye’ye karşı savaşı Suriye halkının iradesini kıramamıştır

  • 24 Ekim 2017
  • 1.168 kez görüntülendi.
Esad: Terörizmin Suriye’ye karşı savaşı Suriye halkının iradesini kıramamıştır

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad dün Dünya Kupası elemelerinde Suriye’nin bayrağını birçok kez farklı ülkelerde dalgalandıran ve mevcut koşullara rağmen üstün bir başarı ve performans sergileyen Suriye futbol takımı oyuncularını ve yöneticileri kabul etti.

Esad, Dünya Kupası elemelerinde sergiledikleri üstün performanstan dolayı takımın oyuncularıyla birlikte idari ve teknik kadrosunu kutladı.

Suriye cumhurbaşkanı takımın sağladığı üstün başarının spordan ziyade milli bir durum olduğuna dikkat çekti. Bu başarıların Suriye ve Suriye dışında aldığı yoğun ilginin dünya kamuoyuna bir mesaj olduğunu ifade eden Esad; başarıların, yedi yıla yakın süredir Suriye’yi hedef alan teröristlerin savaşında Suriyelilerin azim ve iradesinin kırılmadığının da bir kanıtı olduğunu vurguladı. Esad futbol takımını mevcut koşullara rağmen gücünü ve performansını pekiştirmesinin başlı başına bir başarı olduğunu ifade ederken, bu başarının temel alınıp üstüne yapılandırılması ve daha da pekiştirilmesi önemine dikkat çekti.

Tüm bu başarıların Suriye halkının onurlu mücadelesi ve kahraman ordusunun teröre karşı başarıları sayesinde gerçekleştiklerine vurgu yapan el Esad; Suriye’nin modern tarihin en büyük savaşına maruz kaldığına işaret etti.

Takım oyuncuları ve idaresi Esad’ın her daim takıma verdiği önem ve gösterdiği ilgiden dolayı şükranlarını ifade ederek, Suriye ve halkının kendilerine verdiği desteğin başarılarının en önemli kaynağı olduğunu kaydettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.