Eski Siyonist rejim yetkililerinin e-postalarına siber saldırı

  • 15 Haziran 2022
  • 93 kez görüntülendi.
Eski Siyonist rejim yetkililerinin e-postalarına siber saldırı

Bir Siyonist veri güvenliği şirketi (Check Point) Salı gecesi Phosphorus adlı İnternet korsanları ekibinin eski siyonist yetkililerin e-postalarını hacklemeyi başardığını bildirdi.

İRNA’ya göre; Siyonist basında çıkan haberlere göre, siber saldırıların listesi, eski siyonist rejim  İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, bir general ve bir güvenlik araştırma merkezi sistemi gibi kişilerin ve kurumların e-maillerini  içeriyor.

Hacker saldırısının geçen yıl Aralık ayında başladığı ve bir hafta öncesine kadar, bir İsrail ordusu yedek generalinin posta kutusunun hedef alındığı zamana kadar devam ettiği anlaşılıyor.

Haberde,  bilgisayar korsanlarının Batı Asya’da çalışan tanınmış bir Siyonist araştırmacının e-postasını da hacklemeyi başardıkları ve e-posta yoluyla İsrail Merkezi Güvenlik Şirketi’nin direktörünü ele geçirmeyi başardıkları belirtildi.

Yedioth Ahronoth gazetesinin internet sitesinde de Pazartesi sabahından bu yana bazı Siyonist internet sitelerinin kesintiye uğradığı bildirildi.

Rapora göre, Kan kanalının web sitesi, Kanal 9’un web sitesi ve İsrail televizyonu Kanal 11’in web sitesi de siber saldırıya  ve kesintiye uğradı.

“Musa’nın Asası” ve “Black Shado” adlı gruplar, Siyonist rejimin hassas ve askeri bilgilerini defalarca hackledi ve kamuoyuna ifşa ettiler.

Çeşitli grupların Siyonist rejimin altyapısına ve hayati bilgilere erişimi ve bu bilgilerin yayılmasına yönelik siber saldırılar, rejimin içi boş siber büyüklüğünün çökmesine neden oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.