Filistinli Şehit En-Neccar’ın Cenazesi Büyük Bir Kalabalık Tarafından Kaldırıldı

  • 08 Haziran 2017
  • 1.075 kez görüntülendi.
Filistinli Şehit En-Neccar’ın Cenazesi Büyük Bir Kalabalık Tarafından Kaldırıldı

İşgal güçlerinin dün (6 Haziran Salı) akşam Gazze’nin doğusunda sınır bölgesinde gösteri yapan Filistinlilere saldırması sonucu meydana gelen çatışmalarda ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılmasından sonra hayatını kaybeden şehit Fadi En-Neccar’ın cenazesi bugün Gazze’nin güneyindeki Han Yunus şehrinde büyük bir kalabalık tarafından kaldırıldı.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgilere göre cenaze töreni için Han Yunus’taki Hamza bin Abdulmuttalib Camisi’nde cenaze namazı kılındı ve oradan yürüyüşe geçildi. Şehidin polis teşkilatında çalışan biri olması sebebiyle cenaze törenine güvenlik teşkilatından da büyük bir kalabalık katıldı. Buradan cenaze yine Han Yunus’taki Beni Suheyla kabristanına götürüldü ve orada defnedildi.
Günün çok sıcak ve bir Ramazan günü olmasına rağmen cenaze törenine çok büyük bir kalabalığın katılması dikkat çekti. Katılanlar işgal zulmüne karşı meydanlara çıkan ve Gazze’ye uygulanan ablukanın son bulması için gösteriye katılan şehidin intikamının alınmasını isteyen sloganlar attılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.