General Caferi: Irak, Devrim Muhafızları Ordusu’nun yardımıyla teröristlerden kurtuluyor…

  • 11 Mart 2015
  • 675 kez görüntülendi.
General Caferi: Irak, Devrim Muhafızları Ordusu’nun yardımıyla teröristlerden kurtuluyor…

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı General Muhammed Ali Caferi, Bilgeler Meclisi oturumunda gerçekleştirdiği konuşmasında, bu ordunun yardımları ve komutanlarının verdiği askeri danişmanlık ile Irak’ın teröristlerden temizlendiğini ve kurtulduğunu söyledi.

General Caferi, sözlerinin bir diğer bölümünde ise “İslam İnkılabı iyi bir hız ve ivmeyle yayılmakta ve genişlemektedir ve bunun en iyi göstergesi ise İslam İnkılabı’nın ihraç edilmesi konusudur. İslam İnkılabı’nı yaymak ve ihraç etme politikası günümüzde yeni bir aşamaya girmiş ve bu gelişmeyi bize anlatan en somut olaylardan birisi de son dönemde İslam İnkılabı Rehberi’nin Batılı gençlere karşı yayımladıkları mektup olmuştur” diye konuştu.

Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı, sözlerinin devamında Suriye ve Irak’ın büyük bir bölümünün Devrim Muhafızları Ordusu’nun yardımı ve özellikle de bu orduya mensup komutan ve uzmanların verdiği askeri danışmanlık sayesinde teröristlerden kurtulduğunu ve artık günümüzde sadece Filistin ve Lübnan değil belki Suriye ve Irak’ta da  etkin hale geldiklerine vurgu yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.