General Cezayiri’den ABD dışişleri bakanının açıklamasına tepki…

  • 02 Mart 2015
  • 851 kez görüntülendi.
General Cezayiri’den ABD dışişleri bakanının açıklamasına tepki…

İran İslam Cumhuriyeti silahlı kuvvetler genel kurmay başkanlığı yardımcısı, ABD dışişleri bakanının açıklamalarına tepki göstererek, İran’ın tehditler karşısında kendi çıkarlarından asla vazgeçmeyeceğini bildirdi.

Fars Haber Ajansının bildirdiğine göre İran İslam Cumhuriyeti silahlı kuvvetler genel kurmay başkanlığı yardımcısı Tuğgeneral Seyyid Mesut Cezayiri, ABS kanalına açıklamada bulunan ABD dışişleri bakanı John Kerry’in açıklamalarına tepki göstererek, Amerika tarafından İran’a yönelik en ufak bir hareketin yapılması durumunda bile İran İslam Cumhuriyetinin gerçek kudretinin Amerika’ya gösterileceğini bildirdi.

Tuğgeneral Cezayiri ayrıca İran İslam Cumhuriyeti ordusunun gücünün her geçen gün daha da artmakta olduğunu ve savunma alanında artık bölge ve dünyada belirleyici bir konuma vardığını belirterek, İran’ın dolaylı savunma girişimleri ve siyasetlerinin sonunda Amerika’yı stratejik batı Asya bölgesinden dışarı çıkaracağını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.