General Kaani: Direniş dünyada her güce musallat olabilir

  • 05 Aralık 2018
  • 1.238 kez görüntülendi.
General Kaani: Direniş dünyada her güce musallat olabilir

İslam inkılabı muhafızlar ordusu Kudüs birliği ikinci komutanı General İsmail Kaani, Yemen ordusu ve halk güçleri, direnişin dünyada her türlü güce musallat olabileceğini ispat ettiklerini belirtti.

Salı günü Tahran’da Yemenli mazlum çocukları anma etkinliğine katılan İslam inkılabı muhafızlar ordusu Kudüs birliği ikinci komutanı General Kaani, Yemen ordusu ve halk güçlerinin füze gücüne dikkat çekerek, Yemenli uzmanların çabaları ve emekleri sayesinde Yemen ordusu ve halk güçlerinin füze birliğinin füzelerinin gücü ve nokta vuruşu büyük gelişme kaydettiğini belirtti.

General Kaani, bugün tüm siyaset çevreleri Suud rejimi ve hamileri kendileri başlattıkları bir savaşın bataklığına saplandıklarını itiraf ettiklerini, şimdi artık bu aşamada Yemen savaşının sonucunu Suud ittifakı belirleyemeyeceği ve sadece seyredip sonucunu beklemesi gerektiği anlaşıldığını vurguladı.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu Kudüs birliği ikinci komutanı General Kaani, Yemen savaşı Suud hanedanının habis yüzünü tüm dünyaya tanıttığını, bu caniler ve hamileri Yemen’de hiç bir cinayetten çekinmediklerini ifade etti.

Suud rejimi Amerika’nın yeşil ışık yakması ve başta BAE olmak üzere bazı Arap rejimleri yanına alarak Mart 2015’te Yemen topraklarına saldırdı ve bu ülkeyi karadan, havadan ve denizden kuşattı.

Suud rejimi ve yandaşlarının dayattığı bu savaşta şimdiye kadar 14 bin Yemenli sivil hayatını kaybetti, on binlerce vatandaş yaralandı ve milyonlarca Yemenli mülteci durumuna düştü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.