General Kasım Süleymani: Muğniye’nin Kanının Kısası, Siyonist Rejimin Yok Edilmesiyle Sonuçlanacaktır

  • 15 Şubat 2018
  • 945 kez görüntülendi.
General Kasım Süleymani: Muğniye’nin Kanının Kısası, Siyonist Rejimin Yok Edilmesiyle Sonuçlanacaktır

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Kasım Süleymani, İmad Muğniye’nin kanının kısasının füze atmak ve bir kişiyi öldürmek değil, Filistin, Lübnan ve İran’da İsrail’in komplosu ile şehit olan İmad’lar’ın kanının kısasının, çocuk katili İsrail rejimini yok etmek olduğunu belirtti.

Lübnan Hizbullah komutanlarından İmad Muğniyye’nin şehadet yıldönümü töreninde konuşan İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Kasım Süleymani, bu şehidin isminin düşmanlara korku saldığını ve dostları için huzur verdiğini, Filistin’den fırlatılan her füzede Muğniye’nin parmağının izi görüldüğünü vurguladı.

İmad Mugniyye’nin günümüz dünyanın birer kahramanı olduğunu belirten Tümgeneral Süleymani, “Şehit Muğniyye’nin yapmış olduğu en önemli işlerden biri, düşman tarafından sürekli ezilen bir topluluğu yüksek bir dereceye taşımasıydı” ifadesini kullandı.
Tümgeneral Süleymani, çeşitli ülkelerde eğitim görmüş birçok Hizbullah görevlisinin Şehit Mugniyye’nin ideolojilerince yetiştirildiğini de sözlerine ekledi.

“Şehit Muğniyye, İslam düşmanlarını yenmek amacıyla İslam dünyasının her noktası cihad için askeri üs haline getirilmesi gerektiğine inanıyordu” diyen Tümgeneral Kasım Süleymani, şöyle devam etti: Bu düşünce Gazze’yi yenilmez bir üsse dönüştürdü. Halihazırda Gazze ve Lübnan düşmanlar için son derece endişe verici noktalardır. Bana göre, Siyonist Rejim’in çöküşünün temeli bu noktalardan olacaktır.

Tümgeneral Kasım Süleymani, sözlerinin bir kısmında da, Siyonist rejim yok edilerek Şehit İmad Muğniyye’nin öcünün alınacağını dile getirdi.

Muğniye, Lübnan ve Irak’taki diğer şehitlerin yolunun devam edeceğini söyleyen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı, Siyonist Rejim’in hayatta kalamayacağını vurgulayarak, “Bu rejimde sürdürülebilirlik belirtisi yok ve çöküş korkusundan paniğe kapıldığını görüyoruz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.