General Selami: Amerikalılar, yeni bir savaş halinde bölgeyi terk etmeliler

  • 04 Kasım 2017
  • 1.374 kez görüntülendi.
General Selami: Amerikalılar, yeni bir savaş halinde bölgeyi terk etmeliler

İran Devrim Muhafızları Genel Komutan Yardımcısı General Hüseyin Selami, Amerikalıların bölgede yeni bir savaş çıkması halinde, Ortadoğu’yu terk etmeleri gerektiğini bildiklerini zira, İslami nizamın direniş cephesiyle birlikte var gücüyle sahnede hazır bulunacağını ifade etti.

Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı bugün Kum’da Küresel Emperyalizmle Milli Mücadele Günü dolaysıyla düzenlenen merasimde yaptığı açıklamada; İran’ın ABD ile karşılaşmasının, hak ile batıl mücadelesi olduğunu, Irak, Suriye ve Yemen dahil tüm bölge ülkelerindeki mücadelelerin direniş cephesinin her geçen gün güçlenirken, emperyalizm cephesinin kan kaybetmekte olduğunu gösterdiğini belirtti.

Komutan Selami, Amerikan yetkililerinin İran halkına karşı askeri seçeneği artık düşünmediklerine işaretle, Amerikalıların savaş çıkması halinde, İsrail diye bir rejimin artık olmayacağını bildiğini ifade etti.

Devrim Muhafızları Komutanı, İran’ın füzelerinden güvende olmak isteyen herkesin, İran halkı ile düşmanlığa son vermesi gerektiğini belirterek, Amerikalıların İran’ın füze programına baskısından amacın, güç dengesini bozmak olduğunu vurguladı.

Komutan Selami ayrıca İran’ın nükleer anlaşmaya bağlı olduğunu, ancak ahdine vefasızlık edenlere karşılık vereceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.