General Selami: Siyonist rejimin Hamas füzeleri karşısındaki çaresizliği, gerçekleşen ilahi vaatlerdir

  • 24 Kasım 2018
  • 1.316 kez görüntülendi.
General Selami: Siyonist rejimin Hamas füzeleri karşısındaki çaresizliği, gerçekleşen ilahi vaatlerdir

İslam inkılabı muhafızlar ordusu genel komutan vekili General Selami, birkaç gün önce Amerika başkanı Trump’ın sözlerinin bu ülkenin İran ile askeri karşılaşmadan korkusu ve çaresizliğinin belirtisi olduğunu söyledi.

Amerika başkanı 20 kasım Salı günü bir bildiride İran’ı bölgede istikrarsızlık oluşturmakla suçlarken bir kez daha İran halkına saygısızlıkta bulundu. Trump İranlıları, “terörist millet” niteleyerek, hakarette bulundu. Trump, “siz İran’a ve onların yaptıklarına bakarsanız, onların bir “terörist millet” olduğunu anlayabilirsiniz” diye iddiada bulundu.

Tuğgeneral Hüseyin Selami bugün İran’ın kuzeyinde Gilan eyaletinde katıldığı bir seminerde yaptığı konuşmada şöyle dedi: Müslüman milletler direniş, dayanıklık ve cihadı İslami İran Besic’den (gönüllü halk güçleri) öğrendiler ki bunun sonucu Amerikalılar ve müttefiklerinin İslami topraklardan zillet içinde ayrılmalarından başka bir şey değildi.

Mazlum milletlerin kendi kaderlerine hakim olmaları, ülkelerinde özgürlük ve bağımsızlıklarının Besic düşüncesinin yayılması sonucu olduğuna değinen general Selami “İran milletinin Amerika ve Siyonist rejim gibi işbirliklerinin isteklerine teslim olmalarının imkansız olduğunu” söyledi.

General Selami “suudilerin Yemen’deki yenilgileri ve Siyonist rejimin Hamas füzelerindeki çaresizliği ayrıca savaş cephelerinde Amerika’nın acziyetinin, gerçekleşen ilahi vaatler olduğunu” da sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.