Hamis: Suriye’de terörizmin yayılmasına müsaade etmeyeceğiz

  • 20 Şubat 2017
  • 1.069 kez görüntülendi.
Hamis: Suriye’de terörizmin yayılmasına müsaade etmeyeceğiz

Suriye Başbakanı Hamis, bu ülkede tekfirci terör örgütleriyle mücadele edeceklerini belirterek, Halep’in zaferini, direniş cephesinin zaferi olarak niteledi.

Mehr’e verdiği röportajda tekfirci terörizmin Suriye’de yayılmasına izin verilmeyeceğini belirten Başbakan İmad Hamis, Halep zaferinin sadece Suriye milletine ait olmadığını vurguladı.

Direniş cephesinin ulaştığı başarılar ve özellikle de Halep’in özgürleştirilmesine değinen İmad Hamis, “Halep zaferi, Suriye halkı ve devleti için tarihi bir zaferdir. Bu zafer bütün denklemleri terör örgütleri ve bölgesel destekçilerine karşı Suriye lehine değiştirdi” ifadesini kullandı.

Başbakan İmad Hamis, “Suriye’deki nihai zafer yakındır ve bu zaferin sonucu da terörizmin kökünün kazınmasıdır. Bu da direnişin doğru yolda olduğunu ispatlayacaktır. Biz, terörün tamamen yok edilmesine kadar cihadımızı sürdürerek, teröristlerin başarıya ulaşmalarına fırsat vermeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Suriye Başbakanı İmad Hamis, sözlerinin bir bölümünde de ülkesinde meydana gelen olayların bütün dünya halkını ilgilendirdiğini belirterek, “Suriye devleti, bütün milletlere saygı duymakta ve Suriye’de yaşanan olayların da olduğu gibi anlaşılmasını ister. Dolayısıyla da Direniş medyasının bu husustaki rolü büyük önem arzetmektedir” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.