Huccetul İslam Tabatabai: Siyonist İsrail uçağının düşmesi müstekbirlerin askeri denklemini değiştirdi

  • 17 Şubat 2018
  • 887 kez görüntülendi.
Huccetul İslam Tabatabai: Siyonist İsrail uçağının düşmesi müstekbirlerin askeri denklemini değiştirdi

İmam Seyyid Ali Hamanei’nin Suriye Özel Temsilcisi, siyonist İsrail’e ait savaş uçağının Suriye tarafından hedef alınarak düşürülmesinin dünya müstekbirliğinin tüm askeri denklemlerinin değişmesine sebep olduğunu bildirdi.

Suriye ordusu hava savunması 10 Şubat tarihinde Suriye savaş uçaklarının Suriye topraklarına tecavüz etmesi ardından siyonist rejim’in bir adet F16 tipi savaş uçağını hedef alarak düşürmüştü.

Şam’da Hz. Zeynip (sa) türbesinde kılınan bu haftaki Cuma namazı hutbelerinde konuşan  İmam Seyyid Ali Hamanei’nin Suriye Özel Temsilcisi Huccetul İslam Ebul Fazl tabatabai, işgal rejimi savaş uçağının Golan bölgesinde düşürülmesinin siyonist İsrail rejiminin yok olması için bir başlangıç olabileceğini bildirdi.

Siyonist rejimin yenilgisinin artık yakın olduğunu ve direniş bölgelerindeki gelişmelerin bunun açık bir göstergesi olduğunu belirten İslam İnkılabı Rehberinin Suriye Özel Temsilcisi, direniş cephesinin Suriye’de İslam’ın müdafaası uğrunda çok şehit feda ettiğini bu şehitlerin siyonist rejimin yenilgisinde etkili olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.