İbadi, Teröristlerle Mücadeleye Vurgu Yaptı

  • 24 Haziran 2015
  • 824 kez görüntülendi.
İbadi, Teröristlerle Mücadeleye Vurgu Yaptı

Irak Başbakanı el-İbadi, terör saldırıları durdurmak için Bağdat’ın emniyet ve askeri komutanlarının daha fazla çaba göstermeleri gerektiğini ifade etti.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, bugün Bağdat Harekât Komutanlığı Karargâhı’nda, komutanlarla bir araya geldiği toplantıda, Bağdat’ta terörizmi zayıflatmak ve cinayetleri durdurmak için istihbarı faaliyetlerin önemine vurgu yaptı.
Irak Başbakanlık Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, toplantıda, el-İbadi, Iraklı komutanların terör saldırıları bertaraf etmek, karışıklık çıkaranlar ve insanları katliam edenlerle mücadele için çalışmaları gerektiğini belirttiği ifade edildi.
Öte yandan, Irak İnsan Hakları Bakanlığı, ülkede bini aşkın çocuğun terör örgütü IŞİD tarafından terör hedefleri için kaçırıldığını bildirdi.
Irak İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, tekfirci IŞİD’in bin 227 çocuğu, silah kullanma ve terör saldırıları düzenleme eğitimi vermek amacıyla kaçırıp, Musul’un doğusunda yer alan es-Selamiye üssünde tuttuğu ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.