İran İstihbarat Bakanı: İstihbarat biriminin işi ülkenin tamamında güvenliği sağlamaktır

  • 18 Temmuz 2016
  • 803 kez görüntülendi.
İran İstihbarat Bakanı: İstihbarat biriminin işi ülkenin tamamında güvenliği sağlamaktır

İslami İran istihbarat bakanı Seyyid Mahmud Alevi, memleketin bütün herkese ait olduğunu belirterek, istihbarat biriminin işinin bütün ülke genelinde huzur ve güvenliği sağlamak olduğunu söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Alevi, dün İran’ın batısında yer alan Batı İslambad şehrinde yaptığı açıklamada, ülkenin, şiisi, sünnisi, sağcısı, solcusu, ılımlısı, aşırıcısı farketmeksizin bütün herkese ait olduğunu belirterek, ‘Allah’a hamd olsun ülke genelinde huzur ve güvenlik hakimdir, elbette düşmanın bu güvenliği bozmak istemektedir, bunun da bilinmesi gereklidir’ dedi.

Düşmanın an be an şeytani emellerini gerçekleştirmek için çalıştığını belirten İran istihbarat bakanı, ama bu zamana kadar başarılı olamadığını ve son olarak onların Halkın Münafıkları terör örgütüne bel bağladıklarını ve onun da yenilgiye uğradığını söyledi.

İran istihbarat bakanı Alevi, küçük bir kesim ölüyü diriltmek için Münafıklar’a bel bağladığını belirterek, ‘halbuki onlar, Münafıklar’ın yıllar önce öldüğünden gafildirler ve Batı İslamabad halkı o teröristlere ağır darbe indirmiş, gereken cevabı vermişlerdir’ dedi.

Alevi, onların İran halkı ve bizleri tanımadıklarını belirterek, İran istihbarat ve güvenlik birimlerinin bugün ülke genelinde elde ettiği başarı ve güvenliğinden halkın işbirliğine borçlu olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.