İran İstihbarat Bakanlığı: Amerikan teröristler yaptıklarının bedellerini ödeyeceklerdir

  • 03 Ocak 2020
  • 940 kez görüntülendi.
İran İstihbarat Bakanlığı: Amerikan teröristler yaptıklarının bedellerini ödeyeceklerdir

İran istihbarat bakanlığı Korgeneral Süleymani şehadeti dolayısı ile bir mesaj yayımlayarak şöyle bir vurguda bulundu: “Amerikan teröristler yaptıklarının bedellerini ödeyeceklerdir”

İran istihbarat bakanlığı Korgeneral Kasım Süleymani’nin cinayet işleyen Amerikan tarafından iftihar dolu şehadetinin kesin olarak yanıtsız kalmayacağına vurgu yaparak şöyle bir açıklamada bulundu: “Küresel emperyalist bu vahşice cinayeti ile İslam dünyasına musallat etmek istedikleri teröristlere açık destek ve yardımlarını aleni bir şekilde gösterdiler. ”

İran İstihbarat Bakanlığı bildirisinde şöyle bir açıklamaya da yer verilmiştir: ” Amerika ve ortakları IŞİD’i yok etmekten başka bir suçları olmayan İranlı ve Iraklı şehitlerin pak kanlarının harmanlanması ile koparılmayacak İran ve Irak milletinin semavi vahdeti ve birliğinin oluştuğunu bilmelidirler. ”

Bu bildiride şöyle bir vurgulama yapılmıştır: ” İslami direniş cephesi dünya mazlumları ve günahsızlarının kanına bulanan saldırganların şeytani ellerini bölgeden keseceklerdir. “

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.