İran Savunma Bakanı: Devrim Muhafızları konusunda asla taviz vermeyeceğiz

  • 12 Ekim 2017
  • 1.199 kez görüntülendi.
İran Savunma Bakanı: Devrim Muhafızları konusunda asla taviz vermeyeceğiz

İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi, ABD’li yetkililerin öne sürdüğü İran karşıtı iddialarına tepki gösterdi.

İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi, Amerikan yetkililerin öne sürdüğü İran karşıtı iddialarına tepki göstererek, İran Ordusu, Devrim Muhafızları ve devletin temel organlarının birlik ve beraberlikle ABD’nin izlediği düşmanca tutumları ve bölgede yürüttüğü vekalet savaşına karşı dimdik duracağını ifade etti.

“Devrim Muhafızları Ordusu’na yönelik herhangi bir saldırı, İran’daki İslami düzenine karşı bir saldırı demektir” diyen Tuğgeneral Hatemi, böylesi bir girişimin İran halkı, devletin temel organlarıyla birlikte tüm silahlı küvvetler tarafından geri püskürtüleceğini belirtti.

Tuğgeneral Hatemi, Devrim Muhafızları’nın bölgede terörizme karşı mücadele eden en üstün ve pöpüler ordu olduğuna dikkati çekerek, “Bu inkılapçı ordu bölgedeki tüm milletlere aittir. Bunun yanı sıra bölgede barış ve güvenliğin sağlanması yönünde büyük bir çaba ve fedakarlık göstermiştir” açıklamalarında bulundu.

Bun konuya ilişkin Tuğgeneral Hatemi, “Devrim Muhafızları’na karşı kısıtlamalar uygulanmasıyla birlikte terör eylemleri ve güvensizliğin bölge ve dünyada tırmanmasına sebep olacaktır. Böylesi düşmanca tutumların arkasında tabii ki ABD’deki Siyonist lobileri vardır” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    ABD ekonomi ve askeri olarak göz doldursada kağıttan kaplandır.Bir hortum yada kasırganın bu kağıdı nasıl buruşturup dağıttığını gördük. ABD sivilleri haksız yere katletmeye devam edip terörü yaydıkça çok daha şiddetli felaketten kaçamayacaktır. Tanrı nın gazabı zalimleri kuşatmıştır. Allah, intikamı acele almaz. Allah Hu Allah! Devrim muhafızlarına yönelik bu fitnenin gözü kör edilir biiznillah ki gerçek ve nihai sonuç o ki zafer ancak inananlarındır.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.