İran: Teröristleri kara günler bekliyor

  • 30 Kasım 2016
  • 973 kez görüntülendi.
İran: Teröristleri kara günler bekliyor

İran Dışişler Bakanlığı tarafından Irak’ın Hille bölgesinde meydana gelen terör saldırısına ilişikin yapılan yazılı açıklamada, terörle mücadelenin ciddiyetle devam edeceği vurgulandı.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi’nin Irak’ın Hille bölgesinde meydana gelen terör saldırısına dair yaptığı yazılı açıklamada, “İran milletine ve özellikle de Huzestan eyaletinin cesur halkına tekrar içten taziye dileklerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar, şehit düşenlere Allah’tan rahmet ve ailelerine de başsağlığı diliyoruz” denildi.

Söz konusu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Gerici terör örgütlerinin insanlık dışı ve alçakça terör eylemlerinde bu sefer İranlı Erbain zairleri acımasız ve hunharca hedef alındı.

Bu hain terör eylemini üstlenen caniler İran devleti ve halkının gerici teröristlerin karşısında azim ve gayretle kesintisiz mücadele edeceğine eskisinden daha çok tanık olacaklardır.

Terör örgütlerinin yandaşları ve destekçileri bölge halkının duyarlığıyla ileride kara günleri geçireceklerini ve bu tür akılsız ve alçakça eylemlerden en ufak kazanç elde edemeyeceklerini bilmeleri gerekir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.