İran’ın Beyrut Maslahatgüzarı: Filistin İslam aleminin birinci meselesi kalmaya devam edecek

  • 02 Haziran 2018
  • 1.119 kez görüntülendi.
İran’ın Beyrut Maslahatgüzarı: Filistin İslam aleminin birinci meselesi kalmaya devam edecek

İran’ın Lübnan elçiliği maslahatgüzarı, Filistin meselesinin halen İslam dünyasının en birincil meselesi olduğunu ve olmaya da devam edeceğini bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre, dün İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu rahmetli İmam Humeyni’nin vefatının 29. Yıl dönümü dolayısıyla Beyrut’ta düzenlenen bir anma töreninde konuşan İran’ın Beyrut elçiliği maslahatgüzarı Seyyid Ahmed Hüseyni, İran’ın mazlum bölge halkları özellikle de Filistin halkı ve davasına olan desteğini hatırlatarak, İran’ın direnişe desteğini sürdüreceğini bildirdi.

İslam ve arap ümmetinin kritik ve tehlikeli ortamına ve Amerika, İsrail ve diğer bazı gerici bölge rejimlerinin ortak komplolarına temas eden İran’ın Lübnan elçiliği maslahatgüzarı,, böyle bir ortamda rahmetli İmam Humeyni’nin üstün düşüncelerinin bir kez daha ön plana çıkarılması gerektiğini bildirdi.

Ahmed Hüseyni ayrıca Lübnan direnişinin bu ülke ve Arap halklarına onur ve azamet kazandırdığını ve siyonist işgalcilerle, terör örgütlerine yenilgiyi tattırdığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.