Ä°ran’ın Siyonist Rejime Yaptığı Saldırının Detayları…

  • 13 Mart 2022
  • 229 kez görüntülendi.
Ä°ran’ın Siyonist Rejime Yaptığı Saldırının Detayları…

Ä°ran Ä°slam Cumhuriyetine Ve Ä°mam Seyyid Ali Hamanei’e BaÄŸlı Kahraman Ve YiÄŸit Erler Bu Gece Saat 01: 20 Sularında Siyonist Barzani Ailesinin Kontrolündeki Erbil Åžehri Yakınlarında Havaalanı, ABD KonsolosluÄŸu , Mossad Ajanlarının Havaalanı İçindeki Önemli 3 Gizli Karargahı, CIA’nın Havaalanı İçindeki Operasyon Merkezi, Mossad Ve CIA Ä°le Ä°ÅŸbirliÄŸi Yapan Sözde Kürt Ajanlarının Kaldıkları Askeri KoÄŸuÅŸ Ä°le Barzaniye BaÄŸlı Kürdistan 24 Kanalının Bulundukları Binaları 14 Adet Fatih-110 Tipi Balistik Füze Ve Onlarca Ä°HA’yla Vurdu..

Her Zamanki Gibi Büyük Şeytan ABD Saldırıda Can Kaybının Yaşanmadığını İddia Etse Dahi Bağımsız Kanallar İle Görgü Şahitlerine Göre Vurulan Bölgelere Yüzlerce Askeri Ve Sivil Ambulanslar İle Onlarca Askeri Helikopterlerin Nakledildiği Bildirildi.. İsmini Açıklamayan Bir Görgü Şahidi, Mossad Ajanlarının Kaldığı 3 İstihbarat Merkezinin Deprem Etkisiyle Viran Olduğunu Ve Bina Enkazlarında Cesedlerin Çıkarılmaya Başladığını Duyurdu. Ölü Ve Yaralılarının Yüzlerce Olduğu Kesinleşti…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.