İşgal Güçleri Batı Yaka’da 4 Filistinliyi Tutukladı ​

  • 07 Eylül 2018
  • 2.485 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka’da 4 Filistinliyi Tutukladı ​

Filistin halkına karşı baskı ve sindirme operasyonlarını sürdüren işgal güçleri bugün (7 Eylül Cuma) sabah Batı Yaka’da 4 kişiyi tutukladı.

İşgal radyosu konuyla ilgili verdiği haberde, işgal güçlerinin bu sabah yaptıkları baskınlarda 4 kişiyi tutuklayıp sorgu merkezlerine götürdüklerini duyurdu.

Filistin tv muhabiri ise işgal güçlerinin bugün sabah Batı Yaka’nın El-Halil şehrinde düzenledikleri baskın ve aramalarda üç Filistinli vatandaşı tutukladıklarını belirtti.

Filistin tv muhabiri, işgal güçlerinin El-Halil’de düzenledikleri baskınlarda girdikleri evlerde terör estirerek yaptıkları aramaların ardından daha önce birkaç kez Filistin Yönetimi güçleri tarafından tutuklanıp zindana atılan Kasım Ebu Hasan ile Muncid El-Kavasimi ve Yahli Ez-Zin’i tutukladıklarını kaydetti.

Filistin halkında huzur bırakmayan işgal güçleri hemen her gece sabaha doğru Batı Yaka’da baskınlar düzenliyor, evlere girip aramalar yaptıktan sonra istediği kişileri yatağından alıp götürüyor.

Şu anda aralarında kadın ve çocukların da olduğu 7.200 Filistinli esir Siyonist işgal rejimi zindanlarında insanlık dışı koşullarda tutuluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.