İşgal güçleri Ummu’l-Fahm’da Filistinli bir genci şehit etti

  • 04 Aralık 2021
  • 143 kez görüntülendi.
İşgal güçleri Ummu’l-Fahm’da Filistinli bir genci şehit etti

Terör rejimi İsrail polisinin, 1948’de işgal edilen Filistin topraklarındaki Ummu’l-Fahm kentinde bu sabah iki polis memuruna çarptıkları gerekçesiyle Filistinli bir genci şehit ettiği ve bir diğerini yaraladığı bildirildi.

İşgal rejimi medyası, Filistinli gençlerden birinin olay yerinde hayatını kaybettiğini ve diğerinin yarasının orta derecede olduğunu öne sürdü.
Filistinli kaynaklar, şehit gencin Fethi Muhammed Cebbarin olduğunu ve işgal güçlerinin açtığı ateşle ağır yaralandığını, Afule kentindeki HaEmek Hastanesi’ne kaldırıldığını ve hastanede şehit olduğunu belirtti.
İşgal rejiminde yayınlanan gazetelerden Haaretz’in internet sitesine konuşan görgü tanıklarının bildirdiğine göre, işgal güçleri araç sürücüsünün doğrudan başına ateş açtı.
İşgal polisi sözcüsü ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, araçta iki gencin bulunduğunu, aracın iki polise çarptığını ve polislerden birinin hafif bir şekilde yaralandığını, aracın içinde tabanca ele geçirildiğini öne sürdü.
İşgal medyası, işgal polisinin dün sabah işlenen cinayetin ve cinayete kurban giden gencin ailesinin bazı evleri ateşe vermesinin ardından Ummu’l-Fahm kentinde yoğun bir şekilde devriye gezmeye başladığını ve olayın bu sırada yaşandığını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.