İşgal Ordusu Gazze’nin Kuzeyinde Direnişe Ait Noktalara Saldırı Düzenledi

  • 30 Kasım 2017
  • 1.051 kez görüntülendi.
İşgal Ordusu Gazze’nin Kuzeyinde Direnişe Ait Noktalara Saldırı Düzenledi

İşgal ordusu topçusu bugün (30 Kasım Perşembe) ikindi saatlerinde Gazze Şeridi’nin kuzeyinde Filistin direnişine ait noktalara saldırı düzenledi.

İşgal ordusu, sınır bölgesinde çalışan askeri mühendislik gücüne havan saldırısı yapıldığını ve işgal topçusunun saldırıya karşılık verdiğini öne sürdü.

Filistin tv muhabiri, sınırda konuşlanan işgal topçusunun Beyt Hanun kentinin doğusunda direnişe ait iki noktaya atış yaptığını bildirdi.

İşgal ordusu Gazze Şeridi sınırına yakın bölgelerde sirenlerin çaldığını ve söz konusu bölgeye füze düştüğünü öne sürdü fakat daha sonra bu iddiasını geri aldı.

İşgal medyasına göre Yahudi yerleşimciler füze düştüğü ve patlama sesleri duyulduğu iddiasında ısrar ederken işgal ordusu sınıra yakın bölgelere herhangi bir füze düşmediğini, Filistin direnişinin Gazze Şeridi sınırında askeri tatbikat yaptığını öne sürüyor.

İşgal ordusu sözcüsü, askeri mühendislik birliği askerlerinin çalışma yaptığı bölge yakınlarına iki havan mermisinin düştüğünü ve işgal ordusunun saldırıya karşılık verdiğini söyledi.

Bu arada, işgal ordusunun füze saldırısı olabileceği korkusuyla Sderot, Askalan ve diğer bazı bölgeler arasındaki tren seferini durdurduğu belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.