İsmail Heniyye: Dr. Fadi El-Bataş’ı Şehit Eden Caninin Ellerini Keseceğiz ​

  • 27 Nisan 2018
  • 1.971 kez görüntülendi.
İsmail Heniyye: Dr. Fadi El-Bataş’ı Şehit Eden Caninin Ellerini Keseceğiz ​

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı İsmail Heniyye, Filistinli bilim adamı Dr. Fadi El-Bataş’a uzanan ellerin kesileceğini söyledi.

Dün (26 Nisan Perşembe) akşam namazından sonra Cibaliya’daki El-Umeri Camiinde kılınan cenaze namazının ardından konuşan Hamas lideri Heniyye “Fadi El-Bataş gibi bir bilim adamının çıkması Filistin ve Gazze için büyük bir gururdur. Şehitlerin kanı zafer ve özgürlük yakıtıdır. (Mısır’dan El-Bataş’ın cenazesinin Gazze’ye girmesine izin vermemesini isteyene Siyonist Bakan) Avigdor Lieberman’a rağmen şehidin naaşı Gazze’ye geldi. Malezya ve Mısır’ın yanında şehidin buraya getirilmesine katkısı olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

El-Bataş’ın ailesini, suikasttan Siyonist işgal rejimi cinayet şebekesi Mossad’ı sorumlu tutarken, Malezya polisi, cinayetin arkasında Filistinlilerin birikim ve imkânlarını yıkmakla uğraşan bir Ortadoğu ülkesinin olduğunu ifade etti.

Malezya’da ikamet eden Filistinli bilim adamı Dr. Fadi El-Bataş, geçen Cumartesi günü sabah namazını kılmak için evinden çıkarken yolda maskeli iki kişinin saldırısına uğramış, saldırı sonucu kafasına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde şehit olmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.