İsrailli bakandan “Esad’a suikast düzenlenmesi” çağrısı

  • 17 Mayıs 2017
  • 1.328 kez görüntülendi.
İsrailli bakandan “Esad’a suikast düzenlenmesi” çağrısı

İşgal rejimi siyonist İsrail Bayındırlık ve İskan Bakanı Yoav Galant, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’a suikast düzenlenmesi zamanının geldiğini bildirdi.

İsrail basınında yer alan haberlere göre, işgal altındaki Kudüs’te bir konferansta konuşan Galant, “Onun (Esad’ın) dünyada yeri yok. Ben Esad’ın öldürülmesinin zamanının geldiğini düşünüyorum. İş bu kadar basit.” dedi.

ABD Dışişleri Bakan Yardımcılarından Stuart Jones de, dün düzenlediği basın toplantısında, Esad rejiminin Suriye’de Saydnaya Hapishanesinde binlerce insanı öldürerek cesetlerini yaktığını iddia etmişti.

Jones, başkent Şam’a yaklaşık 45 dakika uzaklıkta bulunan hapishanede günde ortalama 50 kişinin öldürüldüğüne inandıklarını kaydetmişti.

Ancak Suriye yönetimi bu iddiaları reddederek, bu asılsız iddialardan amacın Batılıların Suriye’de teröristlere verdikleri desteğin dikkatlerden uzak tutulması olduğunu açıkladı.

Bilindiği gibi bir çok terör örgütü 6 yıldır Suriye’de başta Amerika ve siyonist İsrail rejimi olmak üzere batılı ve bazı bölge yönetimlerinin desteğiyle savaş başlatmış ve sivil halkı katliam etmekteler.

Beşar Esad yönetiminin devrilmesi amacıyla başlatılan bu savaşta Beşar Esad yönetimi halen ayakta dururken, teröristler bu ülkenin alt yapısını tamamen yok etmenin yanı sıra yüzbinlerce insanı da evinden barkından etmiş veya ölümüne sebep olmuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.