Kahraman Lider Beşşar Esad, Bin Selman’ın teklifini reddetti

  • 25 Ağustos 2018
  • 1.598 kez görüntülendi.
Kahraman Lider Beşşar Esad, Bin Selman’ın teklifini reddetti

Hizbullah fraksıyonunu üyesi Lübnan Parlamentosu’nda yaptığı açıklamada Suudi Arabistan’ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a bir teklifte bulunduğunu ifade etti.

Sumeria News’da yer alan habere göre, Hizbullah fraksıyonunu üyesi Nawaf el-Musavi Lübnan Parlamentosu’nda yaptığı açıklamada Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın elçisinin Şam’da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştüğü zaman aldatıcı bir teklifte bulunduğunu ifade etti.

Bin Selman’nın sunduğu teklife göre, el-Musavi Beşşar Esad’ın ömrünün sonuna kadar iktidarda kalabileceğine ve böylece Suriye’de siyasi ve yasal reformları gerçekleştirmeye gerek duyulmadığına vurgu yaptı.

El-Musavi konuşmalarını şöyle sürdürdü: Suudi Arabistan Esad’ın Hizbullah ve İran ile ilişkilerini tamamen koparması karşılığında Suriye’deki bölgelerin yeniden yapılandırmasına kararlı olduğunu bildirmişti.

Lübnan Parlamentosunda konuşan Nawaf el-Musavi, Bin Selman’ın bu teklifinin yaklaşık üç ay önce Beşar Esad’a sunulduğunu ancak Easd’ın bu öneriye karşı çıktığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.