Kassam Tugayları, Esirlerin Taleplerinin Yeri Getirilmesi İçin İsrail’e 24 Saat Süre Tanıdı

  • 03 Mayıs 2017
  • 1.016 kez görüntülendi.
Kassam Tugayları, Esirlerin Taleplerinin Yeri Getirilmesi İçin İsrail’e 24 Saat Süre Tanıdı

İzzettin El Kassam Tugayları, Esirlerin Taleplerinin Yeri Getirilmesi İçin İşgalci İsrail Rejimine 24 Saat Süre Tanıdı.

Hamas’ın askeri kolu Şehid İzzeddin El Kassam Tugayları, açlık grevi direnişini sürdüren Filistinli esirlerin isteklerinin kabul edilmesi için Siyonist yetkililere 24 saat süre tanıdığını, bu süre zarfında esirlerin isteklerinin kabul edilmemesi halinde ileride yapılacak olan esir takası anlaşmasına her gün için 30 esirin adının daha ekleneceğini duyurdu.

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre, bugün bir televizyon programında konuşan Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, ‘Siyonist düşmanı, Filistinli esirlerin meşru ve adilane taleplerini göz ardı etmemesi ve esirlerin taleplerini 24 saat içinde yerine getirmesi konusunda uyarıyoruz. Aksi halde Kassam Tugayları isteklerin yerine getirilmediği her gün için düşmana ağır bedeller ödetecek ve ileride yapılması kararlaştırılan esir takası anlaşmasına her gün için 30 esirin adını daha ekleyecek.’ dedi.

‘’Onur ve Özgürlük’’ adı verilen bu açlık grevi direnişinde Filistinli esirlerle dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Ebu Ubeyde, Gazze’nin zalimane ablukayı kıracak bir savaşa hazırlandığını ve ayrıca esirlerin özgürlüğüne kavuşması meselesine özel önem verdiklerini söyledi.

Gazze halkının bugün Filistinli esirler için sokaklara dökülmesinden övgüyle bahseden Kassam Tugayları sözcüsü, yarın da Batı Yaka halkını esirlere destek gösterileri düzenlemeleri için meydanlara çıkmaya davet etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.