Kassam Tugayları’ndan Refah’daki terör saldırısına tepki

  • 17 Ağustos 2017
  • 1.067 kez görüntülendi.
Kassam Tugayları’ndan Refah’daki terör saldırısına tepki

Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS’ın askeri kolu İzzeddin Kassam Tugayları bir açıklama yaparak, Refah sınır kapısında medyana gelen patlamanın direniş güçlerinin işgalciler ve tekfircilerle amansız mücadelesinin sürmesini sektirmeyeceğini belirtti.

Bugün sabah saatlerinde bir canlı bomba, Refah’taki bir güvenlik kontrol noktasında üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi.

Saldırıda İzzedin Gassam Tugayları komutanlarından Nazal Caferi şehit oldu.

İzzeddin Kassam Tugayları bu saldırının ardından yaptığı açıklamada, Filistin halkı ve topraklarının savunmasında ve direniş çalışmalarında, tehditler ve radikal sapkın düşüncelerle mücadelede geri adım atmayacaklarını belirtti.

Kassam Tugayları açıklamada ayrıca, şehitler konvoyunun kendi yoluna devam ederken, Kassam Tugayları’nın da gece gündüz her türlü tehdide karşı direnmeyi sürdüreceğini ifade etti.

Filistin İçişleri Bakanlığı, Refah sınır kapısının doğusundaki saldırıyı gerçekleştiren eylemcinin etkisiz hale getirildiğini, saldırıda bazı güvenik görevlilerinin yaralandığını belirtti.

Daha önce bazı haber kaynakları, Siyonist rejimin Filistinli mücahitlerin faaliyeti veya bulundukları nokta ile bilgi toplamak veya onlara yönelik suikast düzenlemek amacıyla casus devşirdiğini duyurmuştu./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.