Kaybolan İsrail Asker El-Halil’de Arkadaşının Evinde Sağ Olarak Bulundu

  • 03 Nisan 2015
  • 915 kez görüntülendi.
Kaybolan İsrail Asker El-Halil’de Arkadaşının Evinde Sağ Olarak Bulundu

Batı Yaka bölgesindeki Siyonist işgal güçleri içinde yer alan ve dün (2 Nisan Perşembe) akşam saatlerinde kaybolduğu haber verilen bir işgalci askerin gece geç saatlerde El-Halil’deki Kiryat Arba yahudi yerleşim merkezinde bir yahudi ailenin evinde sağ olarak bulunduğu açıklandı.

İşgal güçleri tarafından yapılan açıklamada işgalci askerin kaybolmasından yedi saat sonra Kiryat Arba yahudi yerleşim merkezinde bir arkadaşının ailesinin yanında bulunduğu ifade edildi. Kaybolan askerin televizyonda kendi fotoğraflarını görmesi üzerine işgal güçleriyle telefonla irtibat kurarak bilgi verdiği ve böylece sorunun son bulduğu açıklandı.

Siyonistlere ait ikinci kanal tarafından konuyla ilgili olarak yayınlanan haberde, kaybolan askerle birlikte geceyi geçiren arkadaşının da göz altına alındığı ifade edildi. Kaybolan askerin “romantik sebeplerle” bir kız arkadaşıyla buluşmak amacıyla gözaltına alınan arkadaşının evine gittiği tespit edildi.

İşgalci askerin dün akşama doğru Kiryat Arba yahudi yerleşim merkezi yakınlarında yönetimindeki aracı bir yere terk ederek ortadan kaybolduğu tespit edilmişti. Kaçırılmış olabileceğinden şüphelenilen işgalci askerin yerinin tespit edilmesi için işgal güçleri tarafından geniş çaplı arama çalışmaları başlatılmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.