Laricani İmam Humeyni (ra) Komitesi’ni takdir etti

  • 10 Haziran 2016
  • 1.079 kez görüntülendi.
Laricani İmam Humeyni (ra) Komitesi’ni takdir etti

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, İmam Humeyni (ra) Yardım Kuruluşu ve İran Sosyal Esirgeme ve Yardım Kuruluşunun çalışmalarını başarılı niteledi ve takdir etti.

İRNA’nın haberine göre, Laricani, dün gece sözkonusu kuruluşların tertiplediği yetimlerle iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, İran Meclisi’nin sözkonusu iki kuruluşa gerekli yardım ve işbirliğinde bulunacağını söyledi.

Laricani, sözkonusu kuruluşların halktan ihtiyaç sahipleri olanlara gerekli yardımlarda bulunarak onların sorunlarını halledebileceklerini belirterek, kanunda bu kuruluşların halka yardım etmeleri hakkına sahip olduklarını söyledi.

Laricani ayrıca mübarek Ramazan ayında ibadetlerin kabulünü temenni ederek, bu ayda Allah’a daha fazla dua ve yakarışta bulunmak gerektiğini çünkü bu ayda ibaretlerin Allah nezdinde kabulünün çok ayrıcalıklı olduğunu söyledi.

Ramazan ayının önemli bir özelliğinin müslümanların bu ayda birbirlerine daha fazla yardım etmeleri olduğunu belirten Laricani, halkın böyle bir ayda birbirlerine yardım ederek sorunlarını çözmelerini ümit etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.