Muttaki: IŞİD teröristlerinin miadı dolmuştur

  • 18 Şubat 2017
  • 1.043 kez görüntülendi.
Muttaki: IŞİD teröristlerinin miadı dolmuştur

İslam mezhepleri yakınlaştırma kurumu uluslararası işler yardımcısı, teröristlerin musul şehrindeki yenilgisinin, IŞİD terör örgütünün bölgedeki varlığına son kurşun olduğunu bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre Hindistan’da bulunan İslam mezhepleri yakınlaştırma kurumu uluslararası işler yardımcısı Menuçehr Muttaki bugün İRNA’ya yaptığı açıklamada, Suriye ve Irak’ta IŞİD terör örgütünün son yenilgilerine değinerek, 6 yıl boyunca tüm bölgeyi krize sürükleyen teröristlerin, bölge halklarının direnişi sayesinde yenilmek üzere olduğunu bildirdi.

IŞİD’e karşı kültürel mücadelenin başladığını hatırlatan Muttaki, Amerikalıların IŞİD’i çok tehlikeli bir hedef için ve İslam alemi içinde tefrika yaratmak için ortaya çıkardığını, bu fitnenin büyük bir cinayete sebep olmasına rağmen yine de Amerika’nın kendisi için bir skandala dönüştüğünü ve Amerika aleyhinde tamamlandığını bildirdi.

Amerika ve Suudi rejiminin Yemen’deki yenilgisinin de yakın olduğunu belirten İslam mezhepleri yakınlaştırma kurumu uluslararası işler yardımcısı, Suudi rejiminin Amerika’nın oyununa geldiğini geldiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.