Netanyahu’yu İsrail’in Yok Olması Korkusu Sardı

  • 12 Ekim 2017
  • 1.103 kez görüntülendi.
Netanyahu’yu İsrail’in Yok Olması Korkusu Sardı

Haaretz gazetesinin yazdığına göre işgal rejimi İsrail başbakanı Benyamin Netanyahu’yu bu rejimin yok olma kaygısı sarmıştır.

Siyonist Rejimin yok olma ihtimalinden endişe duyduğunu belirten Binyamin Netanyahu, ‘İsrail’in 100. Kuruluş yılını kutlaması gerekir’ dedi.
Qodsna’nın Arabi 21 sitesinden naklettiği habere göre Siyonist Rejim Başbakanı Netanyahu, İsrail’in 100. Kuruluş yıldönümünü kutlayabilmek için bu rejimin karşı karşıya kaldığı tehditlerle mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Evinde bir grup Hahamı kabul eden Netanyahu, İsrail’in 77 yıl hüküm süren Haşmonayim Hanedanlığının akıbetini yaşamasından endişe ettiğini ve İsaril’in de yok olma tehlikesinin bulunduğunu belirtti.

Bilindiği gibi Haşmonayim Hanedanlığı, Yunan İmparatorluğu ile girdikleri savaştan yenilgiyle çıkmış ve tarih sahnesinde ancak 77 yıl kalabilmişti.

Siyonist rejim savaş bakanı Avigdor Lieberman da geçtiğimiz günlerde Suriye yönetiminin terörizme karşı mücadelede başarı kazanmasından ve direniş güçlerinin Suriye Filistin sınırları yakınlarına konuşlanmasından kaygısını bildirerek bu rejim savaş bütçesinin artırılmasını istemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.