Seyyid Hasan Nasrallah: Tekfirilere Karşı Artık Sessiz Kalmayacağız

  • 23 Mayıs 2015
  • 1.146 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah: Tekfirilere Karşı Artık Sessiz Kalmayacağız

İran Haber Ajansı’nın haberine göre, Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, Gaziler Günü münasibeti ile ve bazı Direniş gazilerini kabul ettiği ziyarette, günümüz Lübnan’ını tehdit eden tehlikenin 1982 yılında olan tehlikelere benzediğini ve bu nedenden dolayı ise genel seferberlik ilan edebileceklerini bildirdi.

Nasrallah sözlerinin devamında ayrıca çok tehlikeli bir dönemeçten geçildiğini söyledi ve “Bizim varlığımızın tehdit altında olduğu bugünlerde tüm gücümüzü ve imkanlarımızı Tekfiri gruplara karşı mücadele için seferber edeceğiz. Biz her yerde ve açık gözlerle ve uyanık olarak, Tekfirilerle mücadele edeceğiz ve bunu beğenmeyen biri var ise eğer doğru bildiği şeyi yapabilir” diye konuştu.

Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri, Direniş Cephesi’ne karşı yürütülen karalama propagandalarını önemsemediklerini belirterek, “Bügünden sonra artık sessiz kalmayacağız, Tekfirilerle yürütülen savaş var olma ve dini bir savaştır çünkü böylesi Tekfirilerin var olduğu sürece bizim için artık bir din kalmayacak. Şimdiki zaman genel seferberlik zamanıdır ve herkes hatta sözde de olsa bu savaşa katılabilir. Din alimleri bu konuda konuşmalı ve şehit çevladı olan herkes de bu konuda konuşmalı”dedi.

Seyyid Hasan Nasrallah, Lübnanlı gazilerle yaptığı görüşmede Suriye’de Tekfirilerle yürüttükleri mücadelenin önemine vurgu yaptı ve “Eğer Halep, Humus ve Şam’da savaşmasaydık şimdi Baalbek, Al Harmal ve Al Gaziye’de teröristlerle savaşmak zorunda kalacak olurduk” diye ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.