Seyyid Mahmud Alevi: Ülkenin ve halkın güvenliğine zarar verilmesine izin vermeyiz

  • 14 Temmuz 2016
  • 779 kez görüntülendi.
Seyyid Mahmud Alevi: Ülkenin ve halkın güvenliğine zarar verilmesine izin vermeyiz

İran İslam Cumhuriyeti İstihbarat Bakanı Seyyid Mahmud Alevi, terör örgütü mensuplarına faaliyet izni verilmeyeceğini ve ülke ve halkın güvenliğine en küçük halele gelmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Alevi yaptığı açıklamada, Kadir geceleri ve Kudüs Günü’nde eylem yapmak isteyen tekfirci-vahabi terörist gruplara bağlı 6 kişinin tespit edilerek yakalandığını bildirdi.

Bu kişilerin sorgularının yapıldığını ve bu sorgular doğrultusunda bazı kişilerin tespit edildiğini ve uygun zamanda bu kişilerin de yakalanacağını ifade etti.

Alevi,Ramazan ayı ve öncesinde metro istasyonları, Cuma Namazı ve üniversite gibi kalabalık noktalarda terörist grupların saldırı planı hazırladığını, ancak istihbaratçıların başarılı operasyonu sonucu bütün bu planlar ve teröristler tespit edilerek, terör çetelerine darbe vurulduğunu ifade etti.

Alevi terör örgütü Halkların Münafıkları’nın Paris’teki son mitingine işaretle, bu terörist grubun pratikte hiçbir gücü olmadığını, çaresiz düşen Suudi Arabistan gibi bir ülkenin İran’a darbe vurmak için her türlü yönteme başvurduğunu, ancak milyarlarca dolar harcamalarına rağmen yine de başarısız olacaklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.