Siyonist Bahreyn Rejimi Şeyh İsa Kasım’ın Evine Saldırdı: 1 Şehid, 120 Yaralı

  • 23 Mayıs 2017
  • 1.118 kez görüntülendi.
Siyonist Bahreyn Rejimi Şeyh İsa Kasım’ın Evine Saldırdı: 1 Şehid, 120 Yaralı

Bahreyn’de yerel kaynaklar, Al-i Halife Rejimi güvenlik güçlerinin Şeyh İsa Kasım’ın evine doğru kapsamlı bir şekilde ateş açtıktan ve bölgede Şeyh İsa Kasım’ı savunmak için bulunan halk ile çatışmaya girdikten sonra, Bahreyn halkının liderinin evine girdiğini ve evin içerisinde Şeyh İsa Kasım’ı savunan kişileri tutukladığını açıkladı.

Şimdiye kadar bu saldırıda Şeyh İsa Kasım’a ne olduğu hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Bahreyn Rejim kuvvetlerinin bu ülkede halkın manevi lideri olan Şeyh İsa Kasım’ın Ed-Deraz’da yaşadığı bölgeye saldırı düzenlemeye başlamasının ardından, Bahreyn alimleri bütün halktan Şeyh İsa Kasım’ı savunmak için Ed-Deraz bölgesine gitmelerini istedi.

Al Halife rejimi, Şeyh İsa Kasım’ın doğup yaşadığı yer olan Bahreyn’deki “El Daraz” bölgesine askeri müdahalede bulunarak bölgeyi kuşatma altında tuttu. Bunun üzerine Al Halife’ye ait güvenlik güçlerinin bu bölgede oturma eylemi gerçekleştiren Bahreyn halkına karşı ateş açması sonucu “Muhammed Kazım Zeyneddin” adlı bir genç şehit düşerken 120’den fazla kişi de yaralandı. Al Halife rejiminin askerleri yapılan gösterilere göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi ile müdahale ettiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, güvenlik tedbirlerinin yoğun bir şekilde devam eden “El Daraz” bölgesi askeri helikopterlerle kontrol altına alındı.

Bahreyn halkı günlerdir ülkenin farklı bölgelerinde gösteriler düzenleyerek Al Halife rejiminin Şeyh İsa Kasım’a yönelik verdiği zalimce kararını protesto ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.