Siyonist İşgal Askerleri Çok Sayıda Eve Baskın Düzenlediler…

  • 18 Aralık 2014
  • 779 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Askerleri Çok Sayıda Eve Baskın Düzenlediler…

Filistin’in Batı Yaka bölgesinde Filistinlilere ait çok sayıda evin kapısına gece yarısından itibaren ve sabahın erken saatlerinde yine evlerin ahalileri uykularından kalkmadan haramiler dayanmıştı. İşgalci siyonist askerler yeni tutuklamalar ve aramalar yapmak amacıyla çok sayıda eve baskın düzenlediler. Baskınlarda en az on Filistinlinin tutuklandığı haber verildi.

İşgalcilere ait Yedinci Kanal adlı televizyonun verdiği habere göre geceden ve sabah daha ortalık aydınlanmadan düzenlenen baskınlarda işgal rejimi tarafından arandıkları iddia edilen on kişi tutuklandı. Bunlardan üç kişinin Hamas’ın aktif elemanlarından olduğu ifade edildi. Tutuklananların daha sonra sorgulama merkezlerine götürüldükleri haber verildi.

İşgalcilere ait kaynaklardan alınan haberlere göre Batı Yaka’nın Cenin bölgesinde yapılan baskınlarda üç kişi gözaltına alındı. İki kişi ise Ramallah’ın ilçesi Na’lin’de tutuklandı. Bir kişi Kalkiliya’daki baskında tutuklanırken, bir kişi de Tulkerem’in ilçesi Atil’de tutuklandı.

Siyonistlerin kaynaklarında Hamas’ın aktif elemanlarından olduğu söylenen üç kişinin ise Nablus’ta, Ramallah’ın Bedv ilçesinde ve el-Halil’in Beni Naim ilçesinde tutuklandığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.