Siyonist İşgal Güçleri Dün Akşam Batı Yaka’da 7 Filistinliyi Tutukladı

  • 29 Ocak 2016
  • 680 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Dün Akşam Batı Yaka’da 7 Filistinliyi Tutukladı

İşgal altındaki Filistin topraklarında Filistin halkına nefes aldırmayan işgal güçleri dün (28 Ocak Perşembe) gece yaptıkları baskın ve aramalarda 7 kişiyi tutukladı.

Yerel kaynakların verdiği bilgiye göre dün akşam Kudüs Üniversitesi binalarına zorlaya girmeye çalışan işgal güçleri Hukuk, Mühendislik ve Tıp Fakülteleri binalarının kapılarını havaya uçurduktan sonra içeri girip eğitim öğretin araçlarına zarar verdiler. İşgal güçlerinin barbar ve vahşi saldırılarını ve fakültelerdeki malzemelere zarar vermelerini engelleye çalışan öğrencilerle işgal güçleri arasında üniversite çevresinde ve içinde şiddetli çatışmalar meydana geldi.

Cenin ve El-Halil şehirlerine bağlı birçok beldeye baskın yapan işgal güçlerinin, terör eşliğinde yaptıkları aramaların ardından yedi kişiyi tutukladıklarını belirten kaynaklar, işgal güçlerinin Cenin şehrinin güneyinde yer alan Bertaa köyünde Filistinlilere ait iki ticari araca da el koyduklarını ifade ettiler.

Filistin intifadasını bastırmak için her yola başvuran işgal güçleri, özellikle geceleri baskınlar yapıp terör estiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.