Siyonist Ä°srail polisi Netanyahu’yu altıncı kez sorgulayacak

  • 16 Kasım 2017
  • 1.062 kez görüntülendi.
Siyonist Ä°srail polisi Netanyahu’yu altıncı kez sorgulayacak

Ä°srail BaÅŸbakanı Binyamin Netanyahu’nun, hakkında açılan yolsuzluk soruÅŸturması kapsamında polise altıncı kez ifade vereceÄŸi belirtildi.

İşgal rejimi İsrail ikinci kanalınını verdiği habere göre dün Çarşamba günü siyonist rejim başbakanı Netanyahunun sorgulanmasının yeni aşamasına 19 Kasım tarihinde başlanacağı ve muhtemelen 10 gün devam edeceği bildirildi.

10 gün önce de Batı Kudüs’teki BaÅŸbakanlık resmi konutuna gelen polisler, Netanyahu’yu iki ayrı yolsuzluk ve rüşvet dosyalarından dolayı sorgulamışlardı.
Konuya iliÅŸkin Ä°srail polisinden veya Netanyahu’nun ofisinden ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Netanyahu’nun eÅŸi Sara Netanyahu da daha önce yolsuzluk soruÅŸturması kapsamında polise ifade vermiÅŸti.

Netanyahu hakkında devam eden soruÅŸturmalar, “iÅŸ adamlarından uygunsuz para aldığı, bir medya patronuyla kendi lehine yayın yapması için pazarlık yaptığı ve Almanya’dan alınan denizaltılarda adının yolsuzluÄŸa karıştığı” iddialarını içeriyor.  Tüm bu iddiaları reddeden Netanyahu, ülkedeki bazı medya kuruluÅŸlarını “liderliÄŸini yaptığı Likud Partisi hükümetini düşürmeye çalışmakla” suçluyor.

Netanyahu’nun, yolsuzluk yaptığının kesinleÅŸmesi durumunda görevinden istifa etmek zorunda kalabileceÄŸi belirtiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.