Siyonist Kaynaklar: Abbas Seçim Kararı Vermekle Mezarını Kendi Eliyle Kazdı

  • 02 Eylül 2016
  • 833 kez görüntülendi.
Siyonist Kaynaklar: Abbas Seçim Kararı Vermekle Mezarını Kendi Eliyle Kazdı

Siyonist askeri istihbarat kaynaklarına yakınlığıyla biline Walla sitesi, 8 Ekim’de yapılacak belediye seçimlerinde Hamas büyük bir zafer kazanırken, Fetih’in ise hezimet yaşayacağını savundu.

Filistin’de yapılacak seçimlerle ilgili kapsamlı bir rapor yayınlayan site, Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın belediye seçimleri için aldığı kararla aslında kendi mezarını kendi eliyle kazıdığını belirtti.

Site, Mahmud Abbas’ın Hamas hareketinin 2012 seçimlerde olduğu gibi şimdi yapılacak seçimlere de katılmayacağını düşünerek böyle bir karar aldığını ancak, Hamas’ın seçimlere iştirak edeceğini duyurarak herkese sürpriz yaptığını ifade etti.

Raporda Hamas hareketinin Batı Yaka’nın güney bölgesindeki Nablus gibi büyük şehirlerde, Fetih’in ise kuzey kesimdeki Cenin, Tulkerem ve Kalkiliya gibi bölgelerde seçimleri kazanmasının beklendiğini iddia etti.

Diğer taraftan işgal rejiminde yayın yapan Kanal 7 televizyonu muhabiri ise yaptığı değerlendirmede bu seçimin sonuç ve etkileri bakımından çok farklı olacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.